Volg ons op

Inschrijven als werknemer

Uw profiel: werknemer

► Klik hier voor ons interactief inschrijvingsformulier in pdf-formaat  (in het frans)

Ons aanbod richt zich tot ICT-werknemers en tot werkgevers die op zoek zijn naar een geschikte ICT-opleiding. Werkt u in de metaalverwerkende nijverheid in Brabant, klik dan hier. Bent u een onderneming die behoort tot het paritair comité 200 (vroeger 218), raadpleeg dan hier het aanbod van gratis opleidingen voor informatici van Cevora.

Wij bieden opleidingen aan rond verschillende thema's:

 1. .Net,
 2. Databanken,
 3. Cloud,
 4. Java,
 5. Linux,
 6. Methodologie & Projectbeheer,
 7. Beveiliging,
 8. Netwerken en Cisco,
 9. Virtualisatie,
 10. Web,
 11. Windows Server en Firewalls.

Het gaat hier telkens om korte modules van 2 à 5 dagen. U kunt alle modules van één thema volgen om te beschikken over een coherent competentiepakket, of er één uitpikken om te voldoen aan een bepaalde behoefte. Alle modules worden verstrekt door professionele opleiders die permanent in contact staan met de bedrijven en dus het reilen en zeilen van de markt kennen. Hun methodologie is zowel gebaseerd op de theorie als op de praktijk. Hebt u interesse voor een (of meerdere) opleidingen? Aarzel dan niet om een online aanvraag in te dienen via het bovenstaande interactieve formulier. Behoort u tot een bedrijf, dan zal een van onze adviseurs graag contact met u opnemen om samen met u de beste aanpak te bespreken voor de organisatie van opleidingen in uw bedrijf of bij ons. Contacteer ons op 02/475.20.00 of stuur een mail naar formation@evoliris.be

Sectorale premies voor werkenden: er bestaan premies voor het paritair comité 200. Vraag inlichtingen aan uw werkgever.

Overeenkomstig de algemene voorwaarden, kan Evoliris vzw niet aansprakelijk worden gesteld voor een tariefwijziging bij uw inschrijving.
Enkelvoudig tarief voor bedienden (buiten CEVORA): 250 € / dag (niet onderworpen aan btw)

Aarzel voor dringende vragen niet om ons te contacteren op 02 475.20.00