Over ons

Loader DigitalCityEen ogenblik, aub...

Digitalcity.brussels

 

Digitalcity.brussels wil de toegangspoort tot digitaal in Brussel zijn. Door zijn betrokkenheid bij en samenwerking met de sector is het Centrum voor Opleiding en Werkgelegenheid vooral een plaats van uitmuntendheid die de actoren van de digitale beroepen en opleidingen in Brussel samenbrengt. Gelegen in Oudergem, in een moderne, gastvrije en innovatieve omgeving, wacht Digitalcity.brussels op u. U vindt er opleidingen, professionele ondersteuning en evenementen voor iedereen die belangstelling heeft voor de digitale sector. Nog beter is dat Digitalcity.brussels, via monitoring en communicatie, het prisma van haar transmissie en haar pedagogie wil verruimen door zich via de sociale media op het web te ontwikkelen.

Titre

DE SECTORWACHT, AAN HET BEGIN

Contenu

Ons decennium wordt gekenmerkt door digitalisering, dewaanzinnige evolutie van technologieën, maar ook door het tekort aanbanen. Deze thema's zijn de belangrijkste drijfveren in het denken van Digitalcity.brussels. Wij bevinden ons in een wereld in overgang, die wordt aangedreven door de evolutie van de technologieën.

Digitalcity.brusselsevalueert via zijnmonitoringactiviteiten regelmatig de situatie in Brussel en in België met het oog op het opzetten vanacties om deverwerving vanspecifieke vaardigheden voor de technologische wereld van vandaag te bundelen.

Image
kijk op
Titre

EEN PUBLIEK-PRIVATE SAMENWERKING

Contenu

De Pôle formation-Emploi des métiers du numérique is het resultaat van een publiek-privaat partnerschap tussen desectorale sociale partners enerzijds en de Brusselse openbare dienst voor arbeidsbemiddeling (Actiris) en de openbareopleidingsdiensten (Bruxelles Formation en VDAB) anderzijds.
Deze samenwerking is het cement van Digitalcity.brussels. Via deze vereniging wil de Pôle Formation-Emploi een echte dialoog tussen de ondernemingen en de actoren van de Pôle tot stand brengen.

Image
hal
Titre

EEN OPLEIDINGSAANBOD EN WERKGELEGENHEIDSSTEUN

Contenu

Digitalcity.brussels is ook eennetwerk en een opleidingsaanbod. Met een vijftientaluitgeruste zalen, eendigitale mediastudio, laboratoria gewijd aan netwerktechnologieën (CISCO) en aan de validatie van vaardigheden, biedt Digitalcity.brussels lange en korte opleidingen voor werkzoekenden en werknemers.

Het Centrum voor Opleiding en Werkgelegenheid is ook betrokken bij het"matchen" vanwerkzoekenden die een opleiding hebben voltooid met bedrijven, en bij het vergemakkelijken van de aanwervingvoor bedrijven.

Image
Opleidingsaanbod
Arrow down
Titre contact

CONTACT

Lien contact
Contenu contact

Wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!