Begeleiding naar werk

Loader DigitalCityEen ogenblik, aub...

Digitalcity.brussels

 

In de gebouwen van Digitalcity.brussels is een onthaalruimte volledig gewijd aan gespecialiseerde ondersteuning voor digitale beroepen . Een Actiris-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, je beroepsproject mee vorm te geven en samen een individueel actieplan op te stellen.

Titre

Begeleinding naar werk

Contenu

De tewerkstellings- en rekruteringsconsultenten werken rechtstreeks met werkgevers, waardoor zij in de realiteit van de bedrijfswereld goed kennen. Zij geven ook advies aan alle mensen die een kwalificerende opleiding hebben gevolgd en bieden hen intensieve coaching en matching. Onze consultenten zullen je ook wegwijs maken in de administratieve procedures, voor de erkenning van een in het buitenland behaald diploma.

Zo zal je inzicht krijgen in de sector van de digitale beroepen en de opleidingsmogelijkheden in Brussel.
Bij Digitalcity is ook een VDAB-bemiddelaar aanwezig.

Image
adviseur digitalcity.brussels
Titre
My Actiris
Texte

Deze sectorale begeleiding is voorbehouden voor inwoners van het Brussels Gewest en is alleen beschikbaar op afspraak en op doorverwijzing. Zorg ervoor dat je persoonlijk profiel op My Actiris volledig is.

Arrow down
Titre contact

Neem contact met ons op!

Lien contact
Contenu contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen door het formulier in te vullen of door ons per e-mail of telefoon te contacteren. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.